Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

Boek een weekendje weg in Overijssel bij dit landgoed hotel

Ben je toe aan een weekendje rust, leuke dingen doen en niets anders dan genieten? Waarom kom je dan niet langs in Overijssel en boek je een hotelovernachting bij Landgoed de Wilmersberg? Een luxe hotel in Overijssel waar je met je partner, gezin, familie of vriendengroep kunt overnachten en gebruik kunt maken van diverse faciliteiten. Of je nou houdt van rust of juist actie, in het oosten van het land zit je altijd goed. Je kunt hier namelijk een rustige wandeling maken door de prachtige natuur, of juist een dagje shoppen of een balletje slaan op de golfbaan van het hotel. Er zijn mogelijkheden genoeg waar zowel jong en oud veel plezier aan beleeft.

Geniet van de wellness faciliteiten

Heb je een drukke en stressvolle periode achter de rug en wil je graag genieten van een momentje rust? Hotel en landgoed de Wilmersberg beschikt over een wellnessboutique met een verwarmd zwembad, Turks stoombas, whirlpool, mogelijkheid tot massage en gezichtsbehandelingen en meer. Kom even helemaal tot rust en denk even aan niets anders dan jezelf. Iedereen heeft eens in de zoveel tijd een momentje voor zichzelf nodig om weer even op te laden en op kracht te komen.

Boek een arrangement

Lijkt het je wat om eens langs te komen bij dit luxe hotel in Overijssel? Boek dan een arrangement naar keuze. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar waaronder een theaterarrangement en een golfarrangement. Met wie je ook afreist naar Overijssel, er zit altijd een arrangement naar keuze tussen die aansluit bij jouw wensen. Let wel, heb je interesse om een keer af te reizen naar het oosten van Nederland om de Wilmersberg een bezoekje te brengen? Wees dan op tijd met het boeken van een arrangement om teleurstelling te voorkomen.

https://www.wilmersberg.nl/hotels-overijssel