Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

checklist vakantie | Checklistvakantie.nl

Jeetje….vakantie is aangebroken! Hoe begin je?

Inpakken van je koffers, kan een hele opgave zijn. Je wilt natuurlijk zeker niets vergeten! Wat een geluk dat Checklistvakantie.nl bestaat en dat je een handige checklist vakantie kan raadplegen! Stress bij het inpakken van je koffers? Dat is niet meer nodig….

koffers slim inpakken

Zorg er voor dat je stevige koffers meeneemt. De inhoud van de koffers is veilig bij het in en uitladen. Je wilt ook niet dat je op je vakantiebestemming aankomt met kapotte spullen! Wat ook belangrijk is om de inhoud van de koffers maximaal te benutten. Zoals je ook weet, je neemt altijd meer mee dan je nodig hebt šŸ™‚

Let er op dat je vloeistoffen altijd in de ruimbagage meeneemt. In je handbagage mag namelijk maar 100 milliliter aan vloeistoffen in zitten.

kleding, wat moet er mee?

Kleding is moeilijk in te schatten, maar neem elke dag een schoon shirt en onderbroek mee. Broeken of korte broeken per 2 dagen eentje. Wanneer je vertrekt kan je het beste zwaarste spullen aantrekken, dat vormt weer meer ruimte in je koffer! En afhankelijk van je activiteiten 2 zwembroeken. 

jezelf vermaken op vakantie

Voor de een zijn boeken en tijdschriften interessant en voor de ander Netflix films kijken op tablets of laptops. Wat je voorkeur ook is, zorg ervoor dat je je favoriete items niet vergeet. Ga je naar een ver land, of naar een land waar ze een andere soort stekker gebruiken? Neem dan een goede reisstekker mee. Je wilt je smartphone, tablets of laptops immers gelijk opladen.

papieren documenten en geld

Natuurlijk als eerst denk je aan je paspoort, je pinpas en handige creditcard. Heb je geen creditcard en je wilt een creditcard aanvragen, dan kan je alle voordelen lezen. Daarnaast denk aan je vliegtickets en verblijfspapieren. Ga je naar het buitenland, neem dan zeker contant geld mee. Wil je ook op vakantieadres auto huren? Vergeet dan je je rijbewijs niet.

inpaklijst vakantie

Heb je interesse om je inpaklijst voor je vakantie uit te printen? Dan kan je dat eenvoudig op Checklistvakantie.nl doen! Voordat je je koffer gaat inpakken, neem eerst onze checklist door. Ook voor de terugreis kan je deze handige inpaklijst gebruiken, want alles wat je ook extra aan spullen hebt aangeschaft, moet weer terug šŸ™‚

FIJNE VAKANTIE!

https://checklistvakantie.nl/