Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

De sauna badjas van saunahanddoek.nl is heerlijk zacht

Op de website van saunahanddoek.nl vind je niet alleen maar lekkere handdoeken die je mee kunt nemen als je een dagje naar de spa gaat, maar er zijn ook badjassen te vinden die je een extra goede beleving geven wanneer je een rustige dag in de sauna tegemoet gaat. Je weet dat wanneer je naar de sauna gaat je verplicht bent om een badjas te dragen. Wanneer je zelf geen badjas hebt kan je deze huren of kopen bij het saunacomplex waar je een spa dag hebt geboekt. Dit is ten alle tijden verplicht, ook wanneer het badpakkendag is. Dit hoeft niet overal, maar is wel verplicht in bijvoorbeeld het restaurant of de rust ruimtes. 

Ontwerpen van de badjas

Hoe leuk is het om een sauna badjas te bestellen bij saunahanddoek.nl die je geheel zelf kunt ontwerpen. Als je dan over het complex loopt dan spring jij er zeker tussen uit, of je geniet in een heerlijk zachte badjas die juist niet zo opvalt. De keuze is geheel aan jou en je kunt dan ook uit meerdere mogelijkheden kiezen wanneer je een sauna badjas gaat ontwerpen. Ter inspiratie staan er op de website een heleboel badjassen die door anderen zijn ontworpen, zodat je een beetje een beeld kunt krijgen van hetgeen dat je gaat bestellen.

Prijs en samenstellen

Voor een bedrag van honderd euro bestel jij al een gepersonaliseerde sauna badjas die je kunt dragen naar de sauna. De lengte van de badjas is perfect en valt precies onder de knie, maar wel weer boven je enkel. Een ideale maat voor een sauna badjas. Ook hebben de badjassen lange mouwen, wat wel erg fijn is wanneer je buiten zit wanneer het wat minder warm is. De sauna badjas zal je lekker warm houden. Misschien wil je wel wat kortere mouwen, dan kun je deze altijd omslaan. Wat voor maat je  moet bestellen kan je zien op de maattabel op de website, maar houd er rekening mee wat je zelf lekker vindt zitten. De ene persoon houdt juist van een strakke badjas, terwijl een ander wil graag een ruim zittende badjas draagt naar de sauna.