Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

Een rondreis in Israël

Altijd al een rondreis in Israël willen maken? Dit is helemaal niet zo gek. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar zoveel historie en religie liggen verborgen. Steden zoals Jeruzalem zijn wereldberoemd voor meerdere religie’s. Daarnaast kent bijna iedereen de verhalen en dat maakt het zo ontzettend interessant om dit geweldige land te bezoeken. Jaarlijks doen heel veel mensen dit ook. Zij bezoeken dit land om allerlei redenen. Voor sommige is het een verplichting om dit land te bezoeken en voor andere is het puur uit interesse. Het hart van bijna alle religie’s is hier te vinden.

 

Het avontuur van een rondreis in Israël

Veel mensen beschrijven deze reis als één van de mooiste reizen uit zijn of haar leven. Dit is zo, omdat het uitzonderlijk is wat je in één land ziet. Zo is het zo dat Jeruzalem is opgedeeld in vier delen. Dit is verdeeld in het christendeel, moslimdeel, het jodendeel en de armenen. De grenzen liggen helemaal niet ver van elkaar vandaag, toch is het verschil reuze. Het kan soms gevaarlijk zijn in sommige delen, terwijl het in andere delen bijvoorbeeld ontzettend netjes is. Het is bizar hoeveel verhaal je kunt halen uit Israël. Toch moet je wel oppassen, want men weet dat er veel toeristen op af komen. Toch is de ervaring geweldig. Daarom is het ontzettend leuk om een rondreis te maken in dit geweldige land. Israël Idoed Reizen is een organisatie die deze rondreizen regelt en opstart. Zij komen uit Nederland en zorgen dus ook voor een Nederlandse reis. Deze organisatie is al veel vaker in dit deel van de wereld geweest. Daarom weten ze als geen ander waar je naartoe kunt gaan. Het is een prachtig gezicht en zeker een aanrader.

 

Idoed reizen

Deze organisatie bekijkt de reizen uit een christelijk standpunt. Zo gaan zij bijvoorbeeld langs bekende delen uit de Bijbel. Ze organiseren daarom ook studiereizen en profetische reizen. Dit doen ze puur op basis van de Bijbel. Daarmee krijgt de reis een totaal andere invalshoek en dat maakt de reis extra mooi. Als je zelf gelovig bent, is dit een prachtige reis. Je ontdekt steeds meer van de plek waar Jezus ooit liep.