Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

Goedkoop een brommer leasen in Amsterdam

Als je weinig geld hebt denk je misschien aan een tweedehands brommer kopen in Amsterdam. Het aanbod is groot genoeg, het lijkt ook goedkoop tot je reparaties moet laten uitvoeren. Onderdeel na onderdeel gaat stuk, had je maar direct een nieuwe brommer kunnen kopen… Dat kan en dat heet een scooter leasen. Dan kun je de scooter betalen in termijnen, je betaalt maandelijks een vast bedrag voor een vooraf bepaalde periode. Je hoeft dus niet eerst te sparen, je kunt direct jouw eigen scooter op afbetaling kopen!

 

Koop jouw scooter op afbetaling via de webshop, dit aanbod geldt ook voor klanten in Amsterdam.

 

Is een scooter leasen duur?

Er zijn twee vormen van leasen; operational lease en financial lease. De eerste is vrij duur omdat je niet alleen betaalt voor het voertuig maar ook voor de service. Bij een financial lease moet je zelf de brommer onderhouden, het is gewoon jouw eigendom. Verder moet je de scooter betalen in termijnen. Er zijn drie grote voordelen van een scooter op afbetaling kopen:

 

  1. De scooter wordt direct jouw eigendom.
  2. Na de looptijd mag je de scooter houden, de restwaarde is ook van jou.
  3. Je stelt jouw droom scooter zelf helemaal samen zoals jij dat wilt.

 

Als je nu even krap bij kas zit, maar je wilt wel direct op een mooie nieuwe brommer rijden kan een scooter leasen de oplossing zijn voor jou. Een scooter betalen in termijnen is ook beschikbaar in Amsterdam, kijk op de website voor meer informatie.