Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

Hoe kies ik een laptop rugzak uit voor school?

Iedereen die naar school gaat, heeft voor huiswerk vaak een laptop nodig. Soms laat je deze thuis, maar het komt ook weleens voor dat je je laptop ook wel mee naar school neemt. Een laptop rugzak is daar dan handig bij, want hiermee kun je de laptop veilig vervoeren. In dit artikel delen we daarom een aantal tips voor als jij ook nog op zoek bent naar een leuke laptop rugzak voor naar school. 

Grootte laptop rugzak 

Laptops komen in verschillende formaten, zoals 13, 15 of 17 inch. De meeste merken maken daarom ook laptoptassen in deze formaten om aan de verschillende laptop-groottes te voldoen. Vanzelfsprekend moet je daar ook op letten als je een laptop rugzak koopt voor school. Om achter de afmeting van je laptop te komen, moet je het scherm diagonaal opmeten en omrekenen naar inch. Wil je het zeker weten? Meet dan de lengte en de breedte van je laptop op en leg deze afmetingen naast de afmetingen van de laptop rugzak. 

Indeling 

Als je naar school gaat, dan heb je naast een laptop waarschijnlijk ook nog andere dingen bij je zoals boeken, schriften, een etui en je lunch. Een rugzak die ook ruimte voor deze extra spullen heeft, is dan wel zo handig. Kijk dus goed naar hoeveel extra ruimte de tas nog over heeft naast je laptop, als je aan het shoppen bent voor een nieuwe rugzak. 

Leuke printjes en designs 

Gelukkig spelen veel merken op de rugzakken-trend in en komen ze elk seizoen weer met de leukste designs. Afgelopen jaar is de urban jungle trend bijvoorbeeld heel hip geworden en was het dus helemaal hot om zoveel mogelijk groen in huis te halen. Deze trend vertaalde zich ook naar tassen in mosgroen of met bladeren-printjes erop! Maar natuurlijk hoef je niet met de hipste laptop rugtas te lopen, want een simpele zwarte of blauwe rugzak is ook helemaal prima en kan eigenlijk altijd.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/