Internetmarketing Design
Image default
Business

Hoe komt jouw website hoger in google door middel van SEO?

Je hebt een nieuwe website en je wilt uiteraard dat je website veel bezoekers trekt. Er geldt natuurlijk dat hoe meer bezoekers je hebt, hoe voordeliger dat is voor je inkomst. In dit artikel leggen we om te beginnen uit hoe jouw website hoger in google komt, en of je dit beter zelf kunt doen, of beter kunt uitbesteden aan een SEO bureau.

Hoger in google met SEO

Het is heel simpel; je komt Hoger in Google met SEO technieken. SEO staat voor ‘search engine optimization.’ Dat is de Engelse term voor zoekmachineoptimalisatie. Middels SEO technieken kun je dus als het ware ‘gratis’ bezoekers op je website krijgen. Hoe hoger je website namelijk in Google staat, hoe groter de kans is dat een potentiële klant je website bezoekt. Staat je website namelijk pas op pagina 10 van de google zoekmachine, dan is de kans een stuk kleiner dat veel mensen op jouw website klikken. In de kopjes hieronder wordt uitgelegd of je het beste zelf voor de SEO van je website kunt zorgen, of dat je dit beter kunt laten uitbesteden.

Zelf SEO toepassen

Wanneer je zelf zorgt voor een goede SEO van je website heeft meerdere voordelen. Je staat namelijk zelf het aller dichtst bij de producten of diensten die jij verkoopt, daarbovenop kent niemand je doelgroep beter dan jij. Jij hebt er immers al veel research naar gedaan. Het heeft echter ook een groot nadeel: Als je weinig kennis hebt over SEO, en dit de eerste keer is dat je dit doet, is de kans dat je deze taak goed uitvoert een stuk kleiner. Bovendien zal het je ook veel tijd kosten die je ook zou kunnen investeren in andere taken.

SEO uitbesteden aan SEO-bureau’s

Het grootste voordeel aan het uitbesteden van de SEO aan een SEO-bureau is dat een bureau er veel ervaring mee heeft om zo snel mogelijk een goede strategie te bedenken waardoor je website flink wat meer bezoekers zal trekken in een korte tijd.  Een SEO- bureau heeft namelijk al veel ervaring met SEO waardoor je bedrijf waarschijnlijk eerder succesvol zal worden. Het nadeel is dat het op korte termijn wel wat geld kost, maar op lange termijn is dit het misschien wel waard omdat je meer winst maakt door meer bezoekers op je website. seo uitbesteden is dus verstandig als je een groot budget hebt, en weinig verstand hebt van SEO.

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – Linkbuilding prijzen?