Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

Hotel in de Achterhoek heeft veel te bieden

Wanneer je er een keer lekker op uit wil, zal de Achterhoek waarschijnlijk niet je eerste keuze zijn. Erg jammer, want hier valt juist van alles te beleven. De randstad en het zuiden van het land heeft bijna iedereen weleens gezien. De Achterhoek daarentegen wordt vaak vergeten. Boek eens een hotel in de Achterhoek en ontdek de vele mooie plekjes in de omgeving en alles wat het hotel te bieden heeft. Je hoeft je geen moment te vervelen in het oosten van het land. Of je nou van wellness, sportief, culinair of actie houdt, er is voor ieder wat wils in de Achterhoek.

Hotel BonAparte

Een van de hotels in de Achterhoek is Boetiek en Hotel BonAparte. Dit hotel bevindt zich aan de rug van de Lochemse berg, op een exclusieve locatie. Het hotel zelf heeft plaats genomen in een monumentaal gebouw dat echte klasse en gastvrijheid uitstraalt. Wanneer je een voet binnen zet in dit Achterhoekse hotel voel je je direct thuis. Het personeel vangt je goed op en de kamers zijn sfeervol ingericht. Daarnaast beschikt het hotel over een aantal faciliteiten waar je onbeperkt gebruik van mag maken. Het verwarmde zwembad is een heerlijke plek om je dag te beginnen of juist af te sluiten. Start de ochtend goed met een frisse duik, of kom ’s avonds tot rust in het heerlijke warme water. Wat het ook altijd goed doet, is een bezoekje aan de sauna of een korte tijd onder de solarium. Neem de tijd om heerlijk tot rust te komen zodat je de volgende dag weer actief op pad kunt in de Achterhoek.

Daarnaast is er in het hotel de mogelijkheid om te ontbijten, lunchen en dineren. Breng eens een bezoek aan het restaurant van Hotel Bonaparte en geniet van een culinair diner.

http://hotelbonaparte.nl