Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

Laadpalen Tips

Je wilt een nieuwe laadpaal kopen, misschien wel meerdere laadpalen. Je bent op zoek naar tips die je helpen bij het kopen van de juiste laadpaal voor jouw elektrische auto? Klinkt dit herkenbaar, lees dan verder. In dit artikel geven we je enkele tips bij het selecteren van de juiste laadpaal voor jouw auto.

Type laadpalen

Er zijn verschillende type oplaadpalen. Zo heb je een laadpaal met één contactdoos (geschikt om 1 auto per keer op te laden) of laadpalen met meerdere contactdozen (je kan dan meerdere elektrische auto’s op het zelfde moment opladen.

Daarnaast heb je de keuze tussen een online of offline laadpaal. Het verschil tussen deze twee type laadpalen is dat je bij een online laadpaal inzicht krijgt in het energieverbruik. Zo een laadpaal is gekoppeld met een back-office systeem waarin wordt bijgehouden hoeveel energie de laadpaal verbruikt. Een offline laadpaal heeft dit niet, maar die is dan weer in de meeste gevallen een stuk voordeliger!

Ten derde, bij het selecteren van de juiste laadpaal is het ook belangrijk om te weten waar de laadpaal wordt geinstalleerd. Is het voor thuis, voor op het werk of wordt het op een openbare plek geplaatst?

Advies bij het kopen van de juiste laadpaal

Hierboven hebben we je enkele tips gegeven waar je rekening mee kan houden bij het selecteren van de juiste laadpaal. Wil je meer tips of wellicht een adviesgesprek? Neem dan contact op met een laadpaal specialist.

http://reithpower.nl/