Internetmarketing Design
Image default
Recreation / Travel

Wat maakt Canada zo uniek?

Als je aan Noord-Amerika denkt, denk je al snel aan de Verenigde Staten. Wat veel mensen echter vergeten is dat Noord-Amerika nog een ander zeer imposant land bevat, namelijk het prachtige Canada.

Wat heeft Canada te bieden dat Amerika niet heeft? 

In deze post bespreken we de dingen die Canada uniek maken.

Kamperen in afgelegen wouden

Canada is één van de mooiste plekken op aarde om te kamperen in het wild. De schitterende wouden die je er vindt zijn geschikt om wild te kamperen, mits je een klein beetje een daredevil bent. Er lopen namelijk wilde Grizzlyberen rond die erg gevaarlijk kunnen zijn voor mensen.

Ga dus altijd zo veilig mogelijk kamperen wanneer je in Canada bent. Als je dat doet kun je genieten van schitterende uitzichten, mooie watervallen en meren. De natuur komt hier echt tot leven.

Frans en Engels talige bevolking

In Canada spreken ze naast Engels ook in grote delen van het land Frans. Dit als gevolg van het koloniale verleden. Dit maakt Canada een zeer interessant land vanuit een cultureel perspectief. Het is zeer boeiend om in beide delen van het land rond te reizen en je ineens in een geheel andere wereld te wanen.

Vergeet dus niet je Franse les bij te houden in DuoLingo voordat je naar Canada vertrekt, want niet iedereen spreekt vloeiend Engels.

Jordan Peterson

Naast de schitterende natuur en cultuur is Canada ook de basis van één van de grootste denkers van deze tijd, namelijk Jordan Peterson. Als we het over dingen hebben die Canada uniek maken, mag deze professor niet op het lijsjte ontbreken.

Zo, hebben wij je overtuigd waarom Canada zo geweldig is en waarom je deze bestemming zeker moet toeveoegen aan je reislijst?